Σάββατο 13 Απριλίου 2013

"Ολοι θέλουν να βγουν φωτογραφία... με αυτά, όχι με εμένα"...

Φωτογραφίες της 21χρονης που τραβά όλα τα βλέμματα. Δεν μπορεί να βρει σύντροφο, δεν βρίσκει ρούχα που να της χωρούν και δεν μπορεί να περπατήσει στο δρόμο χωρίς να...

Οι 10 πιο σατανικές γυναίκες στην Ιστορία!!!!


Μπορεί οι πιο αδίστακτοι, οι πιο διάσημοι δολοφόνοι να είναι άντρες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ψυχολογικά διαταραγμένες γυναίκες που πράττουν αναλόγως.
Ίσως κάποιες από αυτές να έκαναν τον Χάνιμπαλ Λέκτερ να ντρέπεται για τα λιγοστά θύματα του και για τις μεθόδους δολοφονίας που χρησιμοποιούσε...

S E X: Οι ώριμες γυναίκες είναι πιο πρόστυχες!!!



Όσο πιο παλιό είναι το κρασί τόσο πιο ωραία γεύση έχει!

Το ίδιο φαίνεται λοιπόν, πως ισχύει και για τις γυναίκες αφού έρευνες έδειξαν πως το σ έ ξ καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.

6 γυναικεία μυστικά που οι άντρες πήραν χαμπάρι!


Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε ορισμένα καλά κρυμμένα μυστήρια από τους άντρες, αλλά.. 
σας έχουν πάρει χαμπάρι.. Εδώ και καιρό!

Πρωτάρηδες σε ντέρμπι



Διαβάστε ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μπαρουτοκαπνισμένοι σε αιώνια ντέρμπι, ποιοι είναι... πρωτάρηδες και ποιος βασικός ποδοσφαιριστής θα παίξει για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκης..

Δέκα πλαστικές και δεκατέσσερις ώρες στο γυμναστήριο γι’ αυτό το σώμα (pics)


Δέκα πλαστικές επεμβάσεις και 14 ώρες γυμναστική κάθε μέρα χρειάστηκαν στην τηλεπερσόνα Heidi Montag για να αποκτήσει το σώμα της. Όπως λέει, όμως, δεν είναι ακόμη ακριβώς ικανοποιημένη.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Δείτε πως είναι σήμερα το παιδί θαύμα του αμερικανικού κινηματογράφου !!!


Ο Macaulay Culkin αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα , πιο πολύ όμως αγαπήθηκε από ..

Φωτογραφίες ζώων που μάλλον δεν θα συναντήσουμε ποτέ από κοντά !!!


Τα ζώα είναι ωραία , μας κρατάνε συντροφιά, είναι γλυκά , είναι αστεία ,το σίγουρο πάντως είναι πώς κάποια από αυτά βρίσκονται εκεί που πρέπει ..

Μοναδικές φωτογραφίες !!!


Όταν η φύση έχει κέφια δημιουργεί τοπία σπάνιας ομορφιάς σε κάθε γωνιά του πλανήτη . Δείτε μερικές φωτογραφίες τοπίων που κόβουν την ανάσα ..