Τρίτη 21 Μαΐου 2013

458.000 ευρώ για την τελευταία τσίχλα του Φέργκιουσον!

Η τελευταία τσίχλα που μάσησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι του, απίστευτου, ποσού των 458.000 ευρώ.




Το κυριακάτικο ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ ήταν ιστορικό για τον Άλεξ Φέργκιουσον καθώς πέρα από το γεγονός πως ήταν το Νο 1500 στην καριέρα του στη ManUtd, ήταν και το τελευταίο που την υπηρέτησε από την άκρη του πάγκου μετά από 27 χρόνια παρουσιάς σε αυτό.

Έχασε τη μάχη ο Τόμας Πρωτόπαπας



Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

Οι «κινούμενοι» βράχοι της Κοιλάδας του Θανάτου


Οι επιστημονικές ερμηνείες πίσω από το παράξενο φαινόμενο
Αν πάει κανείς στην Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια, δεν μπορεί να μην προσέξει τους διάσπαρτους βράχους που βρίσκονται στην κοίτη της ξεραμένης λίμνης Ρέιστρακ. 

Νόμιζε ότι το σπίτι του είχε καταληφθεί από φαντάσματα,έβαλε κρυφή κάμερα και...



Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα!

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Αντί για…

«Βόμβα» από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Λάθoς το θέμα Δ3 των Μαθηματικών



«Βόμβα» στην εξέταση των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας στις πανελλαδικές βάζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία η οποία χαρακτηρίζει ένα από τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές, «λάθος» και καλεί το υπουργείο Παιδείας να δώσει οδηγίες για το πώς θα βαθμολογηθούν τα γραπτά.

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς Beverly Hills!

6 μέρη του πλανήτη που προκαλούν τρόμο


Στοιχειωμένα σπίτια, τούνελ με φαντάσματα, πλοία που κρύβουν μεγάλα μυστικά.. Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε 6 μέρη του πλανήτη που προκαλούν.. τρόμο!

Θυμάστε τον Εφιάλτη από τους 300; Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα!


Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα οηθοποιός που υποδύθηκε τον Εφιάλτη στην γνωστή ταινία 300..