Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες φαντασμάτων




Συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες.Μια κοπέλα τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο τη μικρή ανιψιά της.Στη φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 2009 εμφανίζεται ολοκάθαρα απο πίσω από το κοριτσάκι η γιαγιά της κοπέλας που τράβηξε τη φωτογραφία η οποία είχε πεθάνει από το 1990!Το ανατριχιαστικό είναι οτι η φωτογραφία έχει εξεταστεί απο ειδικούς και είναι αποδεδειγμένα γνήσια…

ΣΟΚ!!! Πίνεις αναψυκτικά; Δες τι παθαίνεις από τα πολλά αναψυκτικά!!!



Για κάθε 340ml ο κίνδυνος αυξάνεται….

ΠΟΙΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ;



Ποιές στάσεις τελικά λατρεύουν οι άντρες;


Στο σεξ μετράει η χημεία, το πάθος και η ένταση αλλά και η τεχνική Staxtopouta μου μετράει. Ακούς την λέξη τεχνική και το μυαλό σου πάει σε περίπλοκα αεροπλάνικα σπάγκατα και στα περίτεχνα κόλπα; Καλά το πας και τα περίτεχνα και τα ανατρεπτικά χρειάζονται στο κρεβάτι, με την διαφορά που οι περισσότεροι άντρες τελικά τρελαίνονται με τα κλασικά πράγματα στο κρεβάτι. Ναι με τα κλασικές παραδοσιακέ στάσεις φίλες μου φτάνει να γίνονται σωστά ή με τον τρόπο που τους βολεύουν… 

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη...


Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη...
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την απώλεια της αγαπημένης της θείας
Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνάει η βουλευτής Έλενα Ράπτη μετά την απώλεια της αγαπημένης της θείας της Φανής Παρτσαφυλλίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή..

Η συγκλονιστική εικόνα της Αθήνας από το διάστημα που κάνει το γύρο του διαδικτύου [εικόνα]!!!


Θραύση κάνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία από το διάστημα που τράβηξε πριν μερικές ώρες ο αστροναύτης Κρις Χάντφιλντ και δημοσίευσε στο Twitter.
Η θέα της Αθήνας από τα 370 χιλιομέτρα ψηλά κόβει πραγματικά την ανάσα και εντυπωσιάζει, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει συγκεντρώσει ήδη 600 Retweets και 500 favorites. Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ανάμεσα στα εκατομμύρια φώτα της πόλης, αυτό που διακρίνεται είναι η Ακρόπολη στο κέντρο της.
O Κρις Χάντφιλντ βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station ή ISS) και ανεβάζει συνεχώς στο λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες διαφόρεων πόλεων του κόσμου. Πριν μερικές ώρες ήταν η σειρά της Αθήνας...

Ξεσήκωσε το αεροδρόμιο με τις καμπύλες της - Εικόνες



Είναι μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα μπήκε για τα καλά στο μάτι μας εξαιτίας των εντυπωσιακών αναλογιών της.

Οι 10 καλύτερες παραλίες της Ελλάδας!


'
Ακολουθεί ο «χάρτης» με τις 10 καλύτερες παραλίες για αυτό το καλοκαίρι. Φτιαγμένες από μύθους, χιλιάδες κόκκους άμμου, διαυγή νερά σ' όλες τις πιθανές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, απόκρημνους βράχους, σεληνιακά τοπία, κρυφά μονοπάτια κι αμμόλοφους σπαρμένους με κρίνους. Παραλίες - καταφύγια. Εδώ μονάχα ο ήλιος θα μπορεί να μας βρει.

Από ποιο πανεπιστήμιο έχουν αποφοιτήσει οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι


Εκατομμυριούχοι και αυτοδημιούργητοι φοιτητές
Πρώτη στη λίστα των εκατομμυριούχων αποφοίτων η Οξφόρδη αλλά το Μπέρμιγχαμ έχει περισσότερους...

Πενήντα χιλιάδες ευρώ ζήτησε η Χουρέμ για μια εμφάνιση στη Μύκονο!

Πενήντα χιλιάδες ευρώ ζήτησε η Χουρέμ για μια εμφάνιση στη Μύκονο!


Ως γυναίκα του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» έχει και τις ανάλογες αξιώσεις η τηλεοπτική Χουρέμ!
Όπως ανέφερε το δελτίο του Star, γνωστή κοσμική κυρία της Μυκόνου αποφάσισε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να κάνει ένα oriental party και σκέφτηκε να καλέσει την ..

Απίστευτο: Φιλοζωικό σωματείο κληρώνει για το Πάσχα ένα αρνί!

Απίστευτο: Φιλοζωικό σωματείο κληρώνει για το Πάσχα ένα αρνί!   Αυτό έγινε γνωστό μέσω facebook, αφού δημοσιεύτηκε αντίγραφο του λαχνού

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, το διαδίκτυο έχει πάρει "φωτιά" από σχόλια καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι όταν αγαπάς τα ζώα, δεν είναι δυνατόν να προσφέρεις ένα...

Απίστευτο σκορ σε αγώνα μπάσκετ στην Θράκη




Ενα πρωτοφανές σκορ για αγώνα μπάσκετ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Διδυμοτείχου "Κώστας Γκατσιούδης", όπου διεξάγονται οι αγώνες καλαθοσφαίρισης μαθητριών Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ).
Στους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής η Σχολή Αστυφυλάκων επικράτησε της ΣΜΥΝ με 40-57 αλλά το αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτό ανάμεσα στην ΣΜΥ και την ΣΥΔ που έληξε με σκορ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κομοτηνή: Ο νεκρός... εμφανίστηκε 50 μέρες μετά!




Ένα απίστευτο και συνάμα μακάβριο λάθος σημειώθηκε πρόσφατα σε οικισμό της .......

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ



Αστρική προβολή ονομάζουμε την διαδικασία κατα την οποία η ψυχή αφήνει το υλικό σώμα μας όπου στην ουσία είναι ενα μέσο μεταφοράς της.

Αφήνοντας το σώμα η ψυχή είναι σε θέση να ταξιδέψει στον αστρικό κόσμο (παράλληλο σύμπαν) και να έχει εμπειρίες τις οποίες μπορεί να διαχειριστει την στιγμή την οποία συμβαίνουν.

Την κατάσταση αυτή μπορεί να την προκαλέσει ο άνθρωπος έιτε με την θέληση του είτε και να γίνει ακούσια.  Για να προκαλέσουμε την αστρική προβολή χρειάζεται πολύ εξάσκηση και έχει πολλά επίπεδα απο τα οποία πρέπει να περάσει κάποιος για να είναι σε θέση να την ζήσει όπως έχει. Στην περίπτωση που γίνεται ακούσια η αστρική προβολή τότε σημαίνει ή οτι άθελα μας την προκαλέσαμε ή όπως αναφέρει η εκκλησία είναι ¨θελημα θεού¨..