Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτές είναι οι 4 ασκήσεις που σας βοηθούν να μειώσετε το άγχος


Διαλέξτε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασίας 

«ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ» ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πολύ «περίεργα» πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην μεγαλύτερη τουρκική μυστική υπηρεσία, την γνωστή σαν ΜΙΤ. Εξαφανίσεις προσώπων, συλλήψεις μελών της για διακίνηση λαθραίων, φορτηγά που οδηγούν πράκτορες της ΜΙΤ και μεταφέρουν όπλα σε στρατόπεδα των Τζιχαντιστών στην Συρία και τελευταία μυστηριώδεις θάνατοι στελεχών της μυστικής υπηρεσίας ακόμα και μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

ΜΕ ΛΕΝΕ JACOB ROTHCHILD ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ…



… ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα. Είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαικής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και η ΠΥΛΗ-ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ



Τι είναι η άορνος πέτρα;

Στο λεξικό διαβάζουμε:
Η Άορνος Πέτρα ή απλά Άορνος στα (αρχαία ελληνικά: Ἄορνος (άρθρο: ο ή η),[ αγγλικά: Aornos) βρίσκεται στην περιοχή του Σβάτ ή Σουάτ ή περιοχή Σχάνγκλα (αγγλικά: Swat District ή Shangla District) στο Πακιστάν, ήταν η περιοχή όπου έγινε η Πολιορκία της Αόρνου Πέτρας, που ήταν η τελευταία πολιορκία του Μεγάλου Αλεξάνδρου,
«στο αποκορύφωμα της καριέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ως ο μεγαλύτερος Πολιορκητής στην ιστορία», σύμφωνα με τον σύγχρονο βιογράφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ρόμπιν Λάνε Φοξ (αγγλικά: Robin Lane Fox).

Πώς πήραν τα ονόματά τους οι αθηναϊκές πλατείες



Ποιος έκλαιγε στην πλατεία Κλαυθμώνος; Τι ήταν τελοσπάντων η Δεξαμενή στην ομώνυμη πλατεία του Κολωνακίου; Ποιος ήταν ο Κοτζιάς και γιατί το Γιουσουρούμ έχει το όνομα της μακρινής Αβησσυνίας; Μάθετε την ιστορία πίσω από τα ονόματα έξι εκ των κεντρικότερων πλατειών της Αθήνας.

Υπέρ του «όχι» τάχθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος (Βιανέξ): Υπέρ του «όχι» τάχθηκε στο δημοψήφισμα

Υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ από το βήμα την εκδήλωση της Stat Bank Diamonds of the Greek Economy.