Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αναστάτωσαν τη Βούλα, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Ζέτα Θεοδωροπούλου! (εικόνες)



Και πήρε… πολλούς, αν κρίνουμε από τα βλέμματα που καρφώθηκαν πάνω τους κατά την εξόρμηση τους στην παραλία.

Τόσο το ξανθό όσο και το μελαχρινό μοντέλο, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των λουόμενων, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα hot μαγιό τους, κάλυπταν μόνο τα απολύτως απαραίτητα, με τα οπίσθια τους που βγήκαν στη φόρα, να ανεβάζουν κι άλλο τη θερμοκρασία!

Γέμισε ΖΟΜΠΙ η Αθήνα! - Μάθετε για την καινούργια ουσία που θερίζει κόσμο !!!



Για τα ναρκωτικά που κάνουν θραύση στην Αθήνα και ιδίως για το shisa, ένα φτηνό ναρκωτικό που «κανείς δεν ξέρει αν ήρθε αυτό πρώτα και μετά η κρίση ή το ανάποδο», γράφει σε άρθρο στην εφημερίδα Guardian η ανταποκρίτρια της Έλενα Σμίθ...

Ανεξήγητα -ακόμα και σήμερα- μυστήρια



Ενοχλητικές εκτροπές από την κανονικότητα και φυσικές ανωμαλίες!

Τα περισσότερα μυστήρια της οικουμένης, όταν ιδωθούν με κριτική μάτια και καχύποπτο πνεύμα, καταρρέουν συνήθως κάτω από το βάρος της επιστημονικής αμφιβολίας.
Κι όμως, ακόμα και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να συνεχίζουν να υπάρχουν ανεξήγητες ανωμαλίες που ανθίστανται σθεναρά σε οποιαδήποτε απόπειρα «τακτοποίησής» τους.
Ο καλοβαλμένος κόσμος μας μένει έτσι μετέωρος, με το υπερφυσικό και το απόκοσμο να εισβάλουν από το παράθυρο της καθημερινότητας…

Συμπτωματικές εφευρέσεις που απέφεραν εκατομμύρια


Όταν ο εφευρέτης (ή «εφευρέτης») έχει την τύχη σύμμαχο!
Κάθε πετυχημένος άνθρωπος του πλανήτη ξέρει καλά ότι η επιτυχία είναι ο ιδανικός συνδυασμός ταλέντου, σκληρής δουλειάς και μιας γερής δόσης από τύχη.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που χρωστούν την καριέρα και τα πλούτη τους περισσότερο στην καθαρή τύχη παρά στην καινοτόμα ιδέα ή τις ικανότητες.
Κι αυτό γιατί η μοίρα διαδραματίζει τον δικό της ρόλο στα ανθρώπινα πεπραγμένα, κάνοντας κάποιες συμπτωματικές εφευρέσεις ιδιαίτερα επικερδείς περιπέτειες!
Ας δούμε λοιπόν 10 τέτοιους τυχερούς εφευρέτες που λειτουργούν ως πρότυπα για κάθε καινοτόμο μυαλό που επιζητεί να τα καταφέρει στη ζωή.
Κι ενώ τα πράγματα που έφεραν στο φως αποδίδονται εν πολλοίς στη στιγμή, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έγιναν κατόπιν εκατομμυριούχοι…

Κέρδισε 590,5 εκατομμύρια με 2 δολάρια



Με ένα δελτίο των δύο δολαρίων κέρδισε 590,5 εκατομμύρια δολάρια. Οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς το μεγάλο βραβείο ήταν μία στις 175.223.510.

Δύσκολα τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων


Δύσκολα τα σημερινά θέματα των Πανελληνίων
Για δυνατούς λύτες φαίνεται πως ήταν τα σημερινά θέματα της Βιολογίας, της Φυσικής, των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Ιστορίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Όλα τα μαθήματα ήταν Γενικής Παιδείας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστηρίων Ελλάδος απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές.