Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Επίδομα τέκνων για 800.000 οικογένειες


 Επίδομα τέκνων για 800.000 οικογένειες
Στο τέλος Ιουνίου η πρώτη δόση
Έρχεται στο τέλος Ιουνίου η πρώτη δόση από τα νέα επιδόματα τέκνων που από φέτος θα λαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως οι γονείς με παιδιά έως 18 ετών ή 24 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω και ανάλογα με το εισόδημά τους.
Το ποσό της πρώτης δόσης φτάνει μέχρι και....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Κοιμόταν δίπλα της επί 2 χρόνια ενώ εκείνη ήταν σε κώμα και «γύρισε»!




Αυτό είναι αγάπη: μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, ένα κορίτσι από την Αθήνα βρισκόταν σε κώμα για περισσότερο από 2 χρόνια.



Η κατάσταση της ήταν σοβαρή. Όμως το αγόρι της την επισκεπτόταν κάθε μέρα αυτά τα 2 χρόνια… δεν έχασε στιγμή την ελπίδα του!

Έμενε πάντα εκεί δίπλα της και της κρατούσε το χέρι… 

Έστριψε τσιγάρο μαριχουάνας 1,5 μέτρου και βάρους 1 κιλού!



Άμα είσαι μερακλής ρε παιδάκι μου… 

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Μίτσελ





Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στη χολή. Χάνει το ματς με ..

Στον αέρα η διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων




Εμφανής είναι ο κίνδυνος να μην διεξαχθούν -τουλάχιστον όχι στην ώρα τους- οι πανελλήνιες εξετάσεις, αφού, ελέω μιας νέας σειράς μέτρων που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.
Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) έχει προαναγγείλει μπαράζ...

Οταν η Ριάνα φόρεσε το στρινγκ μαγιό της και... τρέλανε το Μαϊάμι




Τις βουτιές της και τα κοκτέιλ της στο Μαϊάμι απολαμβάνει η Ριάνα η οποία δεν χάνει την ευκαιρεία να μοιραστεί τις στιγμές χαλάρωσης που περνά με τους φίλους της στο Twitter.


Ετσι την Κυριακή ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες τόσο από τις βουτιές που έριξε στην ιδιωτική της πισίνα όσο και σε αυτή γνωστού κλαμπ του Μαϊάμι.

Και στις δυο περιπτώσεις φορώντας μαγιό που αφήνουν από ελάχιστα έως τίποτα στη φαντασία, απόλαυσε τα κοκτέιλ της, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει, τόσο με το στρώμα της, όσο και με ένα κοριτσάκι που έκανε το μπάνιο της παρέα της...