Κυριακή 28 Απριλίου 2013

8 σπάνια βιβλία που αξίζουν μια περιουσία!




Η τεχνολογική εξέλιξη, το διαδίκτυο, τα e-book και ακόμα και τα σημερινά μπορεί να έχουν περιορίσει κάπως τις πωλήσεις βιβλίων, αλλά δεν μείωσαν καθόλου την αγορά σπάνιων βιβλίων. Για παράδειγμα, σε μια δημοπρασία που θα διεξαχθεί σε λίγο καιρό θα πουληθεί ένα βιβλίο 400 σελίδων με του Ψαλμούς που χρονολογείται από το 1640 και αναμένεται να πιάσει τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε μερικά ακόμα σπάνια βιβλία που πουλήθηκαν σε απίστευτες τιμές.

Τα 10 πιο παράξενα φρούτα

Τα 10 πιο παράξενα φρούτα



Αν μεγαλώσατε όπως και εγώ, τότε η τυπική σας ιδέα για τα «Τροπικά Φρούτα» ήταν οι μπανάνες και περιστασιακά, τα ακτινίδια. Όταν ήμουν παιδί, ο ανανάς ήταν κάτι που σπάνια έβλεπα στο μανάβικο και το μάνγκο ήταν κάτι που αναφερόταν σε ταινίες ή τραγούδια και απλά υπέθετα ότι δεν υπήρχε πραγματικά.
Το διαδίκτυο έχει σβήσει αποτελεσματικά τα σύνορα, όταν πρόκειται για πράγματα όπως τα αυτόχθονα τρόφιμα μιας χώρας και η παγκόσμια διανομή αγαθών έχει φέρει τα πιο παράξενα τρόφιμα ακόμα και στην γειτονιά μας. Ορίστε λοιπόν, τα 10 πιο παράξενα φρούτα που οι άνθρωποι πραγματικά τρώνε, τα οποία μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ.

Οι δρόμοι των ναρκωτικών οδηγούν στην Ελλάδα


Οι δρόμοι των ναρκωτικών οδηγούν στην Ελλάδα

Η απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ.
Πεδίο δράσης του οργανωμένου εγκλήματος αποτελεί η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως ο Τύπος της Κυριακής, έχουν εξαρθρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. πάνω από διακόσιες συμμορίες ελληνικές και αλλοδαπές που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση των ναρκωτικών, τις ληστείες και τις κλοπές, καθώς...

Δείτε πως είναι σήμερα η Νικολέτα από το Big Brother!



Εργάζεται ως μοντέλο..

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.!!!VIDEO





Ένας ακόμα αστροναύτης της NASA λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!
..