Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Ανακοίνωση με την οποία βάζει φρένο στη μεταγραφολογία εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα για μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. 

Στην ανακοίνωση γίνεται ειδική αναφορά στις περιπτώσεις των...

Καλομοίρα: Τα δάκρυα για τα δίδυμα, η κακή ψυχολογία και η στήριξη από την οικογένεια


Μπορεί πλέον η Καλομοίρα να δηλώνει τρισευτυχισμένη μαμά, όμως χρειάστηκε να περάσει μία πραγματικά πολύ δύσκολη δοκιμασία που την καταρράκωσε ψυχολογικά...

Πειραματική θεραπεία έσωσε παιδί που γεννήθηκε χωρίς οστά


Πριν από τέσσερα χρόνια, η Janelly Martinez-Amador ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι
, αδυνατώντας να κουνήσει τα χέρια της ή να ανασηκώσει το κεφάλι. Σε ηλικία 3 ετών, το εύθραυστο κοριτσάκι μπορούσε να πραγματοποιήσει μόνο..

Η Claudia Romani αναστάτωσε το Μαϊάμι


Της αρέσει να προκαλεί και δεν το κρύβει. Η μελαχρινή καλλονή και ένθερμη οπαδός της Εθνικής Ιταλίας, Claudia Romani, φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι και πήγε σε πολυσύχναστη παραλία του Μαϊάμι, όπου για ακόμη μία φορά επιδείκνυε με χάρη τα περίφημα οπίσθια της και προσέφερε ένα πλούσιο θέαμα στους λουόμενους.

Πήγε να πουλήσει τον εγγονό του μέσω Facebook


Η αστυνομία στην βόρεια Ινδία ανακοίνωσε τη σύλληψη 47χρονου ο οποίος πούλησε μέσω Facebookτον νεογέννητο εγγονό του σε επιχειρηματία από το Νέο Δελχί, που προσέφερε 800.000 ρουπίες ή 14.750 δολάρια.
Ο Φερόζ Χαν κάτοικος Λουντιάνα στο κρατίδιο Πεντζάμπ κατηγορείται ότι ..

Έρωτας 1.500 ετών…



Εκπληκτοι έμειναν οι αρχαιολόγοι όταν κατά τη διάρκεια ανασκαφής στην εσωτερική αυλή μοναστηριού στη Ρουμανία ανακάλυψαν έναν διπλό τάφο: Μια νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας είχαν θαφτεί μαζί με τον ένα να ...