Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πάτρα: Μπήκε στο καμαρίνι και είδε τον σύντροφό της να…

Πάτρα: Μπήκε στο καμαρίνι και είδε τον σύντροφό της να…
Οι αυτόπτες μάρτυρες θα θυμούνται για πολύ καιρό τις εικόνες που είδαν στο μπαρ της Πάτρας...

6 ιστορίες με περίεργα παιχνίδια του χρόνου

Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες παράξενες ιστορίες σπανίων περιστατικών όπου ο χρόνος δεν φαίνεται να κυλάει με τον τρόπο όπου τον αντιλαμβανόμαστε κανονικά. Κάποιοι άνθρωποι αναφέρουν κενά στο χρόνο, ταξίδια στο χρόνο, απουσία χρόνου και πιθανές φευγαλέες ματιές στο παρελθόν ή το μέλλον.
Μηχανή του χρόνουΕξαιτίας του γεγονότος ότι η αντίληψη μας για το χρόνο είναι συχνά τόσο συνήθης και κοινότοπη, όταν ένας άνθρωπος βιώνει κάποιο από αυτά τα κενά, το αναφέρει ως το πιο περίεργο και μπερδεμένο πράγμα που έχει βιώσει ποτέ.
Ας δούμε λοιπόν τις ιστορίες. Μπορεί σε κάποιους να θυμίζουν και μια δική τους εμπειρία.

Μουσικά θέματα ταινιών που έχουν μείνει στην ιστορία



Μελωδίες που συντροφεύουν ταινίες. Μουσικά κομμάτια που έχουν ταυτιστεί απόλυτα με τις ταινίες και τους ήρωες που συνόδευσαν. Ακολουθούν μερικά από τα γνωστότερα και πιο χαρακτηριστικά μουσικά θέματα κινηματογραφικών ταινιών που άφησαν εποχή.

ΔΕΙΤΕ: Το Πείραμα φυλάκισης του Στάνφορντ...Η σκοτεινή φύση του ανθρώπινου είδους



Το κείμενο αφορά την σκοτεινή πλευρά, την σκοτεινή φύση του ανθρώπου. Πως κάποιος άνθρωπος αποκτά απάνθρωπη συμπεριφορά....

ΣΟΚ: Πατέρας αυτοκτόνησε όταν τον κατηγόρησαν ότι ήταν παιδεραστής

ΣΟΚ: Πατέρας αυτοκτόνησε όταν τον κατηγόρησαν ότι ήταν παιδεραστής
Ο 48χρονος πατέρας Steven Rudderham, έζησε τραγικές στιγμές όταν το όνομά του, η διεύθυνσή του και η φωτογραφία του δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο με την κατηγορία ότι ήταν παιδεραστής
Μέσα σε 15 λεπτά το μήνυμα με την κατηγορία έκανε το γύρο του διαδικτύου και πολλοί άρχισαν να τον απειλούν στο Facebook.
Τρεις μέρες αργότερα ο άνδρας...

Ελληνίδα καλλονή αναστατώνει την παραλία με το καuτό μαγιό της! Δείτε photo!



Είναι Ελληνίδα καλλονή πολύ όμορφη, σέxι και το ξέρει 
. Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε σε γνωστή παραλία τη Δήμητρα Αλεξανδράκη με αποκαλυπτικό μαγιό.

Γλυκύτατα νεογέννητα ζώα που θα… κάψουν καρδιές!



Είτε γεννήθηκαν στο ζωολογικό κήπο, στο ενυδρείο ή στο σπίτι, είδη της άγριας ή της… ήμερης ζωής, της ξηράς ή της θάλασσας, σπάνια ή συνηθισμένα ζώα, τα νεογέννητα που θα δείτε στη συνέχεια κλέβουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους αλλά και με τις εκφράσεις τους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της και απαθανατίστηκαν στο φωτογραφικό φακό λαμβάνοντας επάξια τον τίτλο των «πιο γλυκών νεογέννητων του 2012″. Όπως και να ‘χει πάντως θα…

Η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στον κόσμο!



Ένα 15ώροφο κτίριο, που φτάνει περίπου τα 45 μέτρα σε ύψος, δεν κάνει πλέον καμία εντύπωση, καθώς οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πολύ ψηλότερα κτίρια ανά τον κόσμο. Όταν, όμως, πρόκειται για μια νεροτσουλήθρα που αγγίζει… τα σύννεφα, ε τότε αλλάζουν τα πράγματα.