Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

5 πράγματα που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου σας καθημερινά!



1. Καθαρισμός προσώπου Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου είναι ένα must. Η επιδερμίδα του προσώπου αποτελείται από διάφορα στρώματα. Για παράδειγμα υπάρχει το εξωτερικό στρώμα το οποίο περιλαμβάνει διάφορα νεκρά κύτταρα, λιπαρές ουσίες και βρομιές που πρέπει να απομακρύνονται. Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου πρέπει να

Βαλβέρδε: "Δεν σκέφτομαι την Μπαρτσελόνα"



Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν ως βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. "Δεν γελάω με αυτά τα δημοσιεύματα".

Φονικό! Κόρη σκότωσε τη μάνα και αυτοκτόνησε,στην Κάρπαθο



Φονικό! Κόρη σκότωσε τη μάνα και αυτοκτόνησε,στην Κάρπαθο
Χρησιμοποίησε ως φονικό όργανο μαχαίρι κουζίνας. Η δράστιδα και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από τις 9:30 το πρωί το χωριό Όθος στην Κάρπαθο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κόρη σκότωσε τη μάνα της με μαχαίρι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Lauren Pope θέλει πάντα να ξεχωρίζει...!!!

Η Lauren Pope είναι μία γυναίκα που πάντα φροντίζει να κάνει εντύπωση
 και να ξεχωρίζει από το πλήθος......

Έχεις περίοδo;;; Δες ποιές 5 τροφές πρέπει να αποφεύγεις αυτές τις μέρες!



Η διατροφή σίγουρα επηρεάζει την εμμηνόρροια μιας γυναίκας. Οι παρακάτω τροφές είναι καλό να μην υπάρχουν στο μενού σου κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Η NASA ανακοινώνει πως οι αστρικές πύλες είναι πραγματικές!!!



Αστροπύλες, μαγνητικές πύλες, χρονοδίνες: συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας έχουν δώσει αυτές τις έννοιες των ανοιγμάτων στο χωροχρόνο για να εξηγήσουν πως οι ταξιδιώτες από πολύ μακρινά βασίλεια του χώρου, του χρόνου ή και των 2 έφτασαν στη Γη. Ωστόσο, αποτελεί αυτό τέχνασμα επιστημονικής φαντασίας ή όχι;