Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον ξανθό “βασιλιά”.Φωτογραφίες


Τόμας Πρωτόπαπας: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον ξανθό “βασιλιά”.Φωτογραφίες
Το τελευταίο αντίο σε κλίμα συγκίνησης και με δάκρυα στα μάτια είπαν σήμερα φίλοι και γνωστοί στον ξανθό “βασιλιά” Τόμας Πρωτόπαπα που άφησε την τελευταία του πνοή στα 26 χρόνια του στη ΜΕΘ του Κατ.
 
Ο γνωστός ηθοποιός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αττική Οδό, έμεινε για 6 εβδομάδες στην εντατική και έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Η πιο όμορφη ...μπατσίνα της Ολλανδίας !


Η πιο όμορφη ...μπατσίνα της Ολλανδίας !

Δεν έχουμε δει όλες τις αστυνομικίνες που υπηρετούν στην περιοχή Ηaaglanden στην Ολλανδία, όμως σίγουρα η συγκεκριμένη πρέπει να είναι από τις πιο όμορφες και αναμφισβήτητα είναι η πιο διάσημη μπατσίνα της Ολλανδίας αφού η φωτογραφία της υπάρχει σε δεκάδες ιστοσελίδες στο ίντερνετ.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που «σχεδόν κατέστρεψε το ίντερνετ»!

Την ημέρα που ο 35χρονος Ολλανδός έφτασε στο διαμέρισμα που μόλις είχε νοικιάσει στην πόλη Γκρανόγιερς της Καταλονίας, μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε. Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμη θυμούνται το τεράστιο πορτοκαλί φορτηγάκι με τις γερμανικές πινακίδες, που μπήκε σε ένα μικρό στενό. Δεν ήταν τόσο το μέγεθός του που τους έκανε εντύπωση, όσο το πλήθος από αστείες – όπως τις χαρακτηρίζουν – κεραίες και φωτοβολταϊκά πάνελ στην οροφή του.