Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

10 απίθανες πόλεις που δεν υπήρχαν το 1960!



Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου όλα τα είδη των συγχωνεύσεων και των διαχωρισμών κρατών «καταστρέφουν» τους άτλαντες σχεδόν σε ετήσια βάση. 
Και αν προσθέσουμε τους πολέμους και τα αμφισβητούμενα εδάφη, η άποψη αυτή ενισχύεται κατά πολύ. Όμως, στην περίπτωσή μας, οι 10 πόλεις που θα δείτε στη συνέχεια κυριολεκτικά δεν υπήρχαν μόλις πριν από 50 χρόνια, ενώ μέσα σε δύο ή τρεις γενιές δημιουργήθηκαν σχεδόν από το τίποτα για να είναι σήμερα τεράστια πληθυσμιακά κέντρα και σημαντικά γρανάζια της οικονομικής ανάπτυξης.

Στριπτίζ στον ισραηλινό στρατό

Σάλος στο Ισραήλ, από τις φωτογραφίες πέντε γυναικών που υπηρετούν στο στρατό της χώρας Πόζαραν με τα απολύτως απαραίτητα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις (Pic)

Τι συμβαίνει στον Harry Potter; Σοκάρει η νέα του εμφάνιση!



Ο λόγος για τον κινηματογραφικό Harry Potter, κατά κόσμον Daniel Radcliffe ο οποίος έφτασε στα ραδιοφωνικά στούντιο του BBC...

ΗΠΑ: 50χρονος συνελήφθη για βιaσμό σκύλου


ΗΠΑ: 50χρονος συνελήφθη για βιασμό σκύλου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπόθεση κτηνοβασίας στο Σικάγο των ΗΠΑ...

Μουρίνιο και επίσημα στην Τσέλσι

Μουρίνιο και επίσημα στην Τσέλσι
Την ανακοίνωση της πρόσληψης του Μουρίνιο στην τεχνική της ηγεσία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα η Τσέλσι

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League



Θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ και Φενερμπαχτσέ

Στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.