Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νέο Αγρογλυφικό στο Alton Priors, Wiltshire



Το πρώτο σύμβολο της σεζόν, έκανε την εμφάνιση του σε ένα πεδίο στο Alton Priors στο Wiltshire, σε μία περιοχή που σε λίγο καιρό θα παρακολουθείται από στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να λύσουν το μυστήριο, στις περιοχές όπου εμφανίζονται αγρογλυφικά. 

Το νέο αγρογλυφικό ανακαλύφθηκε από τον ερευνητή Jim Peyton στης 2 Ιουνίου του 2013 και κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του. 

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον ‘Άρχοντα των Δακτυλιδιών’





Μύθοι και αλήθειες 100 χρόνια μετά τη βύθιση του θρυλικού «Τιτανικού»


Όταν κατασκευαζόταν ο θρυλικός «Τιτανικός» στα ναυπηγεία του Μπέλφαστ στην Ιρλανδία, κανείς δεν γνώριζε πως το όνομά του θα έμενε γραμμένο στην ιστορία. Έμοιαζε σαν ένα ακόμα πλοίο, από τα εκατοντάδες της εποχής το οποίο ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι. Η μοίρα του Τιτανικού όμως καθώς και των 2.224 επιβατών που επέβαιναν σε αυτό είχε γραφτεί ήδη από τη στιγμή που άρχιζε να σχεδιάζεται από τον Thomas Andrew Junior.
Thomas Andrew Junior -o εμπνευστής του Τιτανικού
Ο Thomas Andrew Junior γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1873 στο Comber, μια μικρή πόλη στην Ιρλανδία. Προερχόμενος από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του.
Το Δεκέμβριο του 1908, ο Thomas αποφάσισε να κάνει πράξη τα μεγαλόπνοα σχέδια του κατασκευάζοντας δύο πλοία, την «Ολυμπιακή» και τον «Τιτανικό». Δύο χρόνια αργότερα τα δύο πλοία ήταν έτοιμα.
Παντρεμένος πια και με μία κόρη αποφάσισε το 1912 να διασχίσει τα νερά του παγωμένου Ατλαντικού ως επιβάτης στο παρθενικό ταξίδι του μεγάλου δημιουργήματός του, τον Τιτανικό.

Δέκα άγνωστες πληροφορίες για τον Τιτανικό

Κάπως έτσι έμοιαζε η καμπίνα της πρώτης θέσης στον Τιτανικό

Tα περισσότερα στοιχεία για τον Τιτανικό είναι γνωστά: ο αριθμός των νεκρών, η ώρα του ναυαγίου, η πορεία του, οι επιζώντες. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικά στοιχεία για το περίφημο ναυάγιο που είναι λιγότερο γνωστά.

ΓΙΝΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ!



Γίνε το κελεπούρι που κάθε άντρας θέλει!

Αυτά τα παλιακά, τα ''πρέπει να τα κάνω όλα και να συμφέρω'' για να θεωρούμαι τέλεια σύντροφος, να τα ξεχάσεις. Ζούμε σε μια εποχή που και οι ανάγκες σου και τα θέλω του έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με παλαιότερα χρόνια και το να είσαι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, δεν θα σε κάνει ιδανική σύντροφος. Για να γίνεις κελεπούρι, πρέπει να διαθέτεις τα εξής: 

5 λόγοι που ένας άνδρας αλλάζει το status του στο facebook!



Τα χρόνια περνούν, αλλά οι αξίες μένουν! Ένας άνδρας πάντα βρίσκει έναν τρόπο να διαλαλήσει στην οικουμένη την αγάπη του για μια γυναίκα. Κάποτε έπρεπε να πάρει μια ανθοδέσμη "ίσαμε το μπόι" του και να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της. Καλό κοστούμι και αγωνία να αρέσει στον αυστηρό πατέρα. Πολλές φορές βέβαια αρκούσε μια σκάλα, ένα σεντόνι και ένα αυτοκίνητο και να 'σου το πατροπαράδοτο κλέψιμο.