Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΓΙΝΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ!



Γίνε το κελεπούρι που κάθε άντρας θέλει!

Αυτά τα παλιακά, τα ''πρέπει να τα κάνω όλα και να συμφέρω'' για να θεωρούμαι τέλεια σύντροφος, να τα ξεχάσεις. Ζούμε σε μια εποχή που και οι ανάγκες σου και τα θέλω του έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με παλαιότερα χρόνια και το να είσαι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, δεν θα σε κάνει ιδανική σύντροφος. Για να γίνεις κελεπούρι, πρέπει να διαθέτεις τα εξής: 

Όχι πια γκρίνια, όχι τσακωμοί σε θάλασσες και ακτές:Αν πρέπει να είστε ζευγάρι και να το ξανασκέφτεται το σφάλμα που έκανε κάθε μέρα (ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε πολλές από τις γκρίνιες που κάνεις), κελεπούρι δεν θα σε θεωρήσει. Αντίθετα, το παράπονο ή στεναχώρια, το συννεφιασμένο προσωπάκι σου μπορεί να κερδίσει όλες τις μάχες μαζί.Με άλλα λόγια, πολλά πράγματα θα στην σπάνε, λαϊκιστή, ειδικά στην αρχή του δεσμού που κονταροχτυπιούνται τα εγώ σας αλλά οι καυγάδες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν....


 Άσε τις μετωπικές συγκρούσεις κατά μέρους και ρίξτο στα θλιμμένα ματάκια.
Εκείνος, που έχει συνηθίσει να σφάζεται με τις σχέσεις του στα μαρμαρένια αλώνια, θα εκτιμήσει τη στεναχώρια σου. Το να το παίζεις κουλ και άνετη (ενώ δεν είσαι) δεν αποτελεί επιλογή. Όταν θα θελήσεις να κάνεις καυγά και παράπονο, θα θυμηθείς την ρήση: ''το παιδάκι σου, το σκυλάκι σου και το αγοράκι σου, όπως το μάθεις''. Γιατί πως να του εξηγήσεις κατόπιν εορτής, πως ούτε άνετη είσαι, ούτε ο χαρακτήρας σου εκτιμά πως δεν θέλει να σε αγγίζει μπροστά σε φίλους και γνωστούς.

Κάνε και κανένα τσαλιμάκι:Με άλλα λόγια: να είσαι ο εαυτός σου και να μην παίζεις παιχνιδάκια για να τον κερδίσεις αλλά αντί για παιχνιδάκια, κάνε τσαλιμάκια. Ποιού τύπου θα πεις; Για παράδειγμα, αν δεις πως εσύ είσαι πάντα η δεύτερη ή τρίτη προτεραιότητα μετά τους φίλους, το ποδόσφαιρο, τη δουλειά κλπ, αντάμειψέ τον με το ίδιο νόμισμα. Μην πεις ψέματα για παράδειγμα ότι θα βγεις αλλά μείνεις κλεισμένη μέσα αλλά αντίθετα βγες, πέρνα πραγματικά καλά και θα δεις πως θα ανταριάσει όταν θα του διηγείσαι όλες τις εμπειρίες της μπαρότσαρκας.

Νορμάλ προφίλ στο Facebook: Ας το παραδεχτούμε. Να σου ζητήσει τηλέφωνο είναι πιο δύσκολο από το να τσεκάρει το προφίλ σου στο Facebook. Αν θες να έχεις μια πιθανότητα καλής σχέσης μαζί του, φρόντισε το προφίλ σου να είναι νορμάλ. Πως να σε δει σοβαρά, σε ρωτώ, όταν όλες οι φωτογραφίες σου είναι από θάλασσα με την κεντρική, να είναι απλόχερη η πίσω όψη σου με μπραζίλιαν από καλοκαιρινές διακοπούλες. Το δε προφίλ σου, ανοιχτό με ανακοινώσεις σχέσεων και χωρισμού με διαφορετικά πάντα άτομα να πηγαινοέρχονται. Καλά είναι τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά διεκδίκησε ένα κανονικό ραντεβού, στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις check- in.

Γουστάρεις εσένα πάνω απ' όλα:Λούλα παντόφλα, Σούλα φαγητό: είναι φράσεις που άκουγες σε άλλες δεκαετίες από τα αρσενικά. Πλέον, η μαγειρική είναι σπορ υπερεκτιμημένο (μπορείς να του προσφέρεις τον έρωτα που περνάει από το στομάχι και με ένα ωραιότατο καλοψημένο τοστ) ενώ το να μην δουλεύεις ή να μην έχεις φίλες και τη δική σου ζωή, δεν αποτελεί προσόν αλλά μειονέκτημα (ό,τι κι αν λέει, θέλει να είσαι ανεξάρτητη).

Σε αυτή τη βαθύτερη σχέση που θέλεις να βλέπει πως έχεις με εσένα, εκτός από το πνεύμα, υπάρχει και το σώμα. Γίνε κορμάρα αγάπη μου, στο μέτρο που σου αρέσει, στο μέτρο του δυνατού. Με άλλα λόγια, μπορεί τα γονίδια σου ν αντιστέκονται στο να αποκτήσεις τους γλουτούς της Ριάνα αλλά δικαιολογίες του τύπου δεν προλαβαίνω να γυμναστώ γιατί σε υπηρετώ όλη μέρα, δεν θα κάνουν το αυτάκι του να ιδρώσει και να εκτιμήσει την προσπάθειά σου. Γυναίκα θέλει, όχι δούλα, δεν είναι ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής.

Σεξουάλα αγάπη μου!Μπορεί σε παλαιότερες εποχές το βασικό προσόν μια γυναίκας να ήταν η παρθενία της, αλλά στις ημέρες μας, οι προγαμιαίες σχέσεις, το σεξ βρε παιδί μου, δίνει και παίρνει. Είναι σεβαστό να θέλεις να κρατήσεις την αγνότητά σου και δεν απευθυνόμαστε στην παράγραφο αυτή με εσένα! Τώρα για τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν ξεπεράσει το στάδιο αυτό, καλό είναι να επενδύσεις στις σεξουαλικές σου ικανότητες. Γυναίκα κρύα στο κρεβάτι και εκτός κελεπούρι δεν μπορεί να θεωρηθεί. Στην αρχή θα πιστέψει πως απλά κάνεις τη δύσκολη. Στο τέλος, θα βρει παρηγοριά, σε άλλες αγκαλιές, πιο θερμές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου