Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη...


Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ράπτη...
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση από την απώλεια της αγαπημένης της θείας
Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνάει η βουλευτής Έλενα Ράπτη μετά την απώλεια της αγαπημένης της θείας της Φανής Παρτσαφυλλίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή..
το μεσημέρι της Πέμπτης. Για όσους γνωρίζουν ανάμεσα στις δύο γυναίκες υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση και ο χαμός της επηρέασε ιδιαίτερα τη βουλευτή.
Η Φανή Παρτσαφυλλίδου ήταν επιλαχούσα βουλευτής στις εθνικές εκλογές του 1990 και στη συνέχεια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, πετυχαίνοντας την επανεμφάνιση γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη στο ελληνικό κοινοβούλιο μετά από 40 χρόνια. Επί 8 χρόνια ήταν μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα από τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
Για το θάνατο της Φανής Παρτσαφυλλίδου η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της:
Η Νέα Δημοκρατία, με θλίψη, απευθύνει σήμερα τον τελευταίο χαιρετισμό στη Φανή Παρτσαφυλλίδου, μια γυναίκα με πλούσια προσφορά στην παράταξη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στη Θεσσαλονίκη την οποία υπηρέτησε ως βουλευτής.
Επιλαχούσα βουλευτής το 1990 και στη συνέχεια ενεργό κοινοβουλευτικό στέλεχος, υπήρξε επί οκτώ συναπτά έτη μέλος Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτέλεσε παράδειγμα ήθους στην πολιτική της σταδιοδρομία.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. εκφράζει τα συλλυπητήρια, στους οικείους της.
parapolitika