Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Jennifer Lopez - ΕΙΚΟΝΕΣ


Αυτό είναι το νέο σπίτι της Jennifer Lopez - ΕΙΚΟΝΕΣ
Πάνω από μια δεκαετία είναι ένα από τα πιο γνωστά και $έξι ονόματα της pop σκηνής. ΗΤζένιφερ Λόπεζ από τότε που αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον χορό και να μπει στη μουσική βιομηχανία, είδε την καριέρα της να απογειώνεται, ενώ εκτός από τα άλμπουμ έγινε και ένα από τα αγαπημένα αστέρια του Χόλιγουντ. Βέβαια σε αυτό μπορεί να μην έπαιξαν ρόλο οι υποκριτικές της ικανότητες, αλλά η εκρηκτική της εμφάνιση, αλλά για εκείνη καμιά σημασία δεν έχει αυτό, καθώς κατάφερε να γεμίσει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.
 
 
Και μπορεί στα προσωπικά να μην τα πηγαίνει και πάρα πολύ καλά, αλλά επαγγελματικά και οικονομικά σκίζει. Για αυτό και αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό της, για να το γιορτάσει. Η 43χρονη star αγόρασε στα Χάμπτονς ένα σπίτι για να χαλαρώνει αυτή και η οικογένειά της. Ok, δεν το λες τόσο σπίτι, όσο βίλα, καθώς κοστίζει 7.7 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, σάουνα, πισίνα, χώρο για προβολές, αλλά και παιδική χαρά. 
Ωστόσο, αυτό που ενθουσίασε την Λόπεζ με τη συγκεκριμένη βίλα, ήταν ότι διαθέτει τόσο χώρο, όπου μπορεί να φτιάξει και ένα γήπεδο τένις. Έτσι για να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο. Δες τις φωτογραφίες… 
spiti lopez1spiti lopez2spiti lopez3spiti lopez5spiti lopez6spiti lopez7

πηγή: koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου